Trainingsstudio F.R.I.S.

Trainingsstudio F.R.I.S. is een Sportschool gelegen aan Leliestraat 29 in Deventer.

Meer informatie over Trainingsstudio F.R.I.S. in Deventer

Trainingsstudio F.R.I.S. is een droom die uitkomt voor Tanja Hogenberg. Ze bieden functionele training aan, wat ervoor zorgt dat je meer uit je leven kunt halen. Het doel is om samen te trainen naar een gezond en sterk lichaam. Ze maken gebruik van eenvoudige materialen en je eigen lichaamsgewicht. Resultaatgericht werken staat centraal, waarbij ze samen met jou kijken welke training bij je past en hoe ze je doel kunnen bereiken. Bij Trainingsstudio F.R.I.S. is er ook veel interactie en contact met leden, en wordt er getraind op een manier die bij jou past. Sociaal en samen zijn belangrijke aspecten, waarbij je hoogte- en dieptepunten deelt met anderen. Ze bieden verschillende lessen aan, zoals F.R.I.S. Training, conditie training, Xcore, Stretch & core, Flex, jeugdlessen, winterzwemmen, bootcamp en krachttraining. Het team bestaat uit Tanja Hogenberg. Er worden ook evenementen georganiseerd, zoals de Deventer Buddychallenge op 10 september 2023. Je kunt contact opnemen via naam, e-mailadres en bericht. Proeflessen kunnen snel aangevraagd worden.

Wil je weten wat Trainingsstudio F.R.I.S. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trainingsstudio F.R.I.S. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trainingsstudio F.R.I.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingsstudio F.R.I.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Trainingsstudio F.R.I.S. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trainingsstudio F.R.I.S.

Bezoekers bekeken ook