Fysio Deventer

Fysio Deventer is een Fysiotherapeut gelegen aan Boreelplein 8 in Deventer.

Meer informatie over Fysio Deventer in Deventer

Fysio Deventer is een fysiotherapiepraktijk waar Miriam en Tessa, samen met hun collega's, patiënten helpen met de beste fysiotherapie. Ze hebben een beoordeling van 4,5 / 5 gekregen van 12.547 patiënten. Verschillende klanten hebben positieve ervaringen gedeeld, zoals het snelle handelen, de effectieve behandelingen en het gemak van communicatie. Fysio Deventer biedt fysiotherapie aan die aansluit bij de levensstijl en verwachtingen van de patiënt. Ze zorgen ervoor dat de patiënt inzicht krijgt in zijn lichaam en bieden een individueel programma met inzichten en doelgerichte oefeningen. Het is belangrijk dat een afspraak op korte termijn wordt gemaakt om verergering van klachten te voorkomen. De fysiotherapie bij Fysio Deventer vereist een actieve bijdrage van de patiënt, en naarmate het herstel vordert, worden er trainingsprogramma's aangeboden. Er wordt gewerkt aan een sterke en fitte levensstijl. Fysio Deventer biedt behandelingen aan op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en ze staan klaar om te helpen bij het herstelproces.

Wil je weten wat Fysio Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fysio Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Deventer

Bezoekers bekeken ook