Fitlife4U 24/7

Fitlife4U 24/7 is een Sportschool gelegen aan Wezenland 582 in Deventer.

Meer informatie over Fitlife4U 24/7 in Deventer

Fitlife4U gaat verhuizen op 27, 28 en 29 september 2023. De voorbereidingen zijn al begonnen en op deze dagen zal de sportschool gesloten zijn. Op zaterdag 30 september zal Fitlife4U heropenen op de nieuwe locatie. Fitlife4U is een fitnesscentrum in Deventer dat bekendstaat om zijn vernieuwende, verrassende en familiaire sfeer. Ze zijn gespecialiseerd in krachttraining en hebben een breed scala aan apparatuur en faciliteiten. Het fitnesscentrum bestaat uit twee zalen, waarvan één is ingericht voor het bovenlichaam en de andere voor het trainen van de benen. Ze hebben A-merken zoals Panatta, LifeFitness/Hammer Strenght en GymLeco als apparatuur, wat hen onderscheidt van commerciële ketens. Fitlife4U heeft ook een uitgebreide selectie aan apparaten en gewichten voor het trainen van benen en billen. Ze nodigen iedereen uit om langs te komen en zelf te ervaren wat voor fitnesscentrum ze zijn.

Wil je weten wat Fitlife4U 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitlife4U 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitlife4U 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitlife4U 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fitlife4U 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitlife4U 24/7

Bezoekers bekeken ook