Tanja Hogenberg

Tanja Hogenberg is een Sportschool gelegen aan Gerard Doustraat 7 in Deventer.

Meer informatie over Tanja Hogenberg in Deventer

Trainingsstudio F.R.I.S. is een langgekoesterde droom van Tanja Hogenberg die nu werkelijkheid wordt. De studio staat voor samen trainen naar een gezond en sterk lichaam. Bij Trainingsstudio F.R.I.S. wordt functioneel getraind, wat ervoor zorgt dat je meer uit je leven kunt halen. Er worden geen ingewikkelde apparaten gebruikt, maar eenvoudige materialen en je eigen lichaamsgewicht. Het doel is om resultaatgericht te werken en samen te kijken welke training het beste bij je past om jouw doelen te bereiken. De studio is interactief, waarbij er naar elkaar wordt geluisterd en contact wordt gehouden met de leden. Sociaal en samen trainen neemt een belangrijke plek in, omdat we elkaar nodig hebben om het beste uit de trainingen te halen. Er worden verschillende lessen aangeboden, zoals F.R.I.S. Training, F.R.I.S. conditie training, Xcore, F.R.I.S. Stretch & core, F.R.I.S. Flex, jeugdlessen, winterzwemmen, bootcamp en krachttraining. Het team van Trainingsstudio F.R.I.S. organiseert ook aankomende evenementen, zoals de Deventer Buddychallenge op 10 september 2023. Voor meer informatie en het aanvragen van twee proeflessen kun je contact opnemen met Tanja Hogenberg via telefoonnummer 06 22 45 28 17 of via e-mail tanjahogenberg@gmail.com.

Wil je weten wat Tanja Hogenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tanja Hogenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tanja Hogenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tanja Hogenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tanja Hogenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tanja Hogenberg

Bezoekers bekeken ook