Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7

Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 is een Sportschool gelegen aan Hannoverstraat 3b in Deventer.

Meer informatie over Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 in Deventer

Sportschool Deventer, gevestigd aan de Hannoverstraat 24/7, biedt verschillende lidmaatschappen aan bij Basic-Fit. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen en heb je onbeperkte toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Dit lidmaatschap kost €24,99 per 4 weken. Het premium lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen, 50% korting op Yanga Sports Water en onbeperkt gebruik van massagestoelen in de clubs. Dit lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken. Het all-in lidmaatschap biedt ook een Smart Bike voor thuis, exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met fiets workouts en kost € per 4 weken. Daarnaast zijn er ook extra add-ons beschikbaar om het lidmaatschap aan te passen naar wens. Bij Sportschool Deventer kun je ook terecht bij personal trainers zoals Juan Aguilar, Sennah Baptist en Maikel Duim. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Basic-Fit.

Wil je weten wat Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Deventer Hannoverstraat 24/7

Bezoekers bekeken ook