Basic-Fit Deventer Boreelplein

Basic-Fit Deventer Boreelplein is een Sportschool gelegen aan Boreelplein 8 in Deventer.

Meer informatie over Basic-Fit Deventer Boreelplein in Deventer

Sportschool Deventer op Boreelplein biedt verschillende lidmaatschappen aan bij Basic-Fit. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen, 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher van €20. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuis, inclusief een exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Bij de sportschool zijn ook verschillende homeclub services beschikbaar, zoals virtuele workouts, fysiotherapie, Yanga Sportswater en personal training. Er zijn ook diverse personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar. Je kunt je lidmaatschap aanpassen met add-ons en er is een service- en informatiepunt aanwezig.

Wil je weten wat Basic-Fit Deventer Boreelplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Deventer Boreelplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Deventer Boreelplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Deventer Boreelplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Basic-Fit Deventer Boreelplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Deventer Boreelplein

Bezoekers bekeken ook