Anytime Fitness Deventer Keizerslanden

Anytime Fitness Deventer Keizerslanden is een Sportschool gelegen aan Karel de Groteplein 23 in Deventer.

Meer informatie over Anytime Fitness Deventer Keizerslanden in Deventer

Anytime Fitness Deventer Keizerslanden is een sportschool die persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk vindt. Ze hebben vakbekwame coaches die je kunnen helpen met je gezondheid en plezier in sporten. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals regelmatig bewegen, coaching op het gebied van voeding, personal training en zelfs een fysiotherapeut in huis. De club is er voor jong en oud en staat bekend om de gezellige sfeer. Je kunt 24/7 sporten met een speciale toegangssleutel en een afspraak maken met de trainers is altijd mogelijk. De sportschool heeft een breed scala aan apparatuur en de beste coaches. Ze hebben privé douches en kleedkamers en je kunt een rondleiding aanvragen voordat je langskomt. Ze bieden ook groepslessen aan en je kunt een 7-dagenpas aanvragen om de club te ervaren.

Wil je weten wat Anytime Fitness Deventer Keizerslanden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness Deventer Keizerslanden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness Deventer Keizerslanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness Deventer Keizerslanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Anytime Fitness Deventer Keizerslanden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness Deventer Keizerslanden

Bezoekers bekeken ook