Basic-Fit Deventer Smeenkhof

Basic-Fit Deventer Smeenkhof is een Sportschool gelegen aan Smeenkhof 10 in Deventer.

Meer informatie over Basic-Fit Deventer Smeenkhof in Deventer

In de tekst wordt gepromoot dat Basic-Fit verschillende lidmaatschappen aanbiedt om fit te worden op de manier die bij jou past. Er zijn drie verschillende lidmaatschappen: comfort, premium en all-in. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en heb je de mogelijkheid om in de club of thuis te trainen met Virtuele Groepslessen. Ook krijg je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa en je kunt iemand meenemen om samen te trainen. Daarnaast krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuis en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met fiets workouts. Verder worden er ook verschillende services en faciliteiten aangeboden, zoals Virtuele Workouts, Live Groepslessen, Fysiotherapie en Personal Training. Je kunt je lidmaatschap aanpassen naar jouw wensen en er zijn ook extra's beschikbaar om je workouts te verbeteren.

Wil je weten wat Basic-Fit Deventer Smeenkhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Deventer Smeenkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Deventer Smeenkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Deventer Smeenkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Basic-Fit Deventer Smeenkhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Deventer Smeenkhof

Bezoekers bekeken ook