Trainingscentrum Martini Art Dojo

Trainingscentrum Martini Art Dojo is een Sportschool gelegen aan Manegestraat 3 in Deventer.

Meer informatie over Trainingscentrum Martini Art Dojo in Deventer

Nuova Strada is een trainingscentrum dat gelooft in de kracht van beweging, contact, verbinding, een stevig fundament, transformatie en verandering. Ze bieden zelfontwikkelde trainings- en begeleidingsprogramma's aan om mensen te helpen werkelijke stappen te zetten. Het trainingscentrum heeft een eigen unieke locatie in Deventer en richt zich op het begeleiden van mensen naar meer kracht en zelfacceptatie. Ze bieden kennismakingscursussen, individuele begeleiding en verdiepende workshops aan. Klanten hebben positieve ervaringen gehad met de trainingen en coaching van Gerbrand en Rita. De eigen trainingslocatie van Nuova Strada is gelegen aan de Manegestraat in Deventer.

Wil je weten wat Trainingscentrum Martini Art Dojo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trainingscentrum Martini Art Dojo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trainingscentrum Martini Art Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingscentrum Martini Art Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Trainingscentrum Martini Art Dojo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trainingscentrum Martini Art Dojo

Bezoekers bekeken ook