Private Gym B.V.

Private Gym B.V. is een Sportschool gelegen aan Smedenstraat 286 in Deventer.

Meer informatie over Private Gym B.V. in Deventer

Private Gym is een sportschool waar je 24/7 kunt trainen op je eigen 15m2 met professionele begeleiding en hulp bij je doelen. Je hebt geen last van drukte en kunt ongestoord trainen met je eigen sportmateriaal. Ieder lid krijgt persoonlijke aandacht en er heerst een respectvolle sfeer waar iedereen komt om te sporten en niet om gezien te worden. Asociaal gedrag wordt niet getolereerd en kan gemeld worden via de app. Er zijn regelmatig personal trainers aanwezig die je kunnen helpen. Private Gym is een investering in jezelf en je kunt een rondleiding aanvragen om het concept zelf te ervaren.

Wil je weten wat Private Gym B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Private Gym B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Private Gym B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Private Gym B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Private Gym B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Private Gym B.V.

Bezoekers bekeken ook