Beweegstudio R.UIT

Beweegstudio R.UIT is een Sportschool gelegen aan Spijkerboorsteeg 21a in Deventer.

Meer informatie over Beweegstudio R.UIT in Deventer

R.UIT is een beweegstudio in de binnenstad van Deventer waar je individueel en in groepsverband kunt ontspannen, bewegen en sporten. Ze bieden persoonlijke begeleiding, werken met kleine groepen en je kunt er ook terecht met lichamelijke klachten. Ze hebben verschillende activiteiten, zoals fitness, yoga, personal training en oefentherapie/fysiotherapie. Daarnaast bieden ze ook pre- en postnatale begeleiding en gecombineerde leefstijl interventie COOL. Bij R.UIT werken ze met een puntensysteem, waarbij je lessen en vrij sporten kunt kopen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zoals een abonnement voor 2 jaar of een proefabonnement voor 1 maand. R.UIT heeft verschillende coaches waar je mee kunt trainen. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon en ze zijn geopend van maandag tot en met zondag.

Wil je weten wat Beweegstudio R.UIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beweegstudio R.UIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beweegstudio R.UIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beweegstudio R.UIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Beweegstudio R.UIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beweegstudio R.UIT

Bezoekers bekeken ook