SportCity Deventer

SportCity Deventer is een Sportschool gelegen aan Brinkgreverweg 1 in Deventer.

Meer informatie over SportCity Deventer in Deventer

SportCity Deventer is een sportschool waar gezelligheid en het thuisvoelen van de leden hoog in het vaandel staan. Ze bieden verschillende faciliteiten, waaronder groepslessen, personal trainers, fysiotherapie en spinning. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 22:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur en op zondag van 09:00 tot 16:00 uur. De kosten voor een lidmaatschap beginnen bij €24,99 per 4 weken. Daarnaast zijn er ook andere SportCity clubs in de buurt van Deventer waar leden gebruik van kunnen maken.

Wil je weten wat SportCity Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar SportCity Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Deventer

Bezoekers bekeken ook