Studio Perfect Sportschool Deventer

Studio Perfect Sportschool Deventer is een Sportschool gelegen aan Ceintuurbaan 8A in Deventer.

Meer informatie over Studio Perfect Sportschool Deventer in Deventer

Studio Perfect in Deventer is een moderne sportschool die verschillende faciliteiten biedt, zoals yoga, fitness, groepslessen, personal training, fysiotherapie en sauna. Ze hebben als visie om mensen te motiveren en te stimuleren om aan een vitaler leven te werken. De sportschool heeft ruim 80 kwalitatief hoogwaardige groepslessen per week en wordt beoordeeld met een 8.5 op 10 door klanten. Je kunt online een dagpas kopen om Studio Perfect uit te proberen. Daarnaast kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven van het nieuws en kun je de sportschool volgen op sociale media. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Studio Perfect Sportschool Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Perfect Sportschool Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Perfect Sportschool Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Perfect Sportschool Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Studio Perfect Sportschool Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Perfect Sportschool Deventer

Bezoekers bekeken ook