Curves Deventer Oost

Curves Deventer Oost is een Sportschool gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Curves Deventer Oost in Deventer

Bij Curves Deventer Oost kun je op een goede manier werken aan je gezondheid. In slechts 30 minuten kun je een complete cardio- en krachttraining doen. Deze sportschool is speciaal voor vrouwen en biedt korte, effectieve trainingen. Er zijn coaches aanwezig die je helpen om je doelen te behalen en er hangt een gezellige en open sfeer. Om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past, kun je de gratis Fittest doen. Vul de antwoorden in en ontvang advies op maat. Curves Deventer Oost is gevestigd op het Piet van Donkplein 1 in Deventer. Voor vragen kun je bellen naar 0570-517074 of mailen naar deventeroost@curves.nl.

Wil je weten wat Curves Deventer Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Deventer Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Deventer Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Deventer Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Curves Deventer Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Deventer Oost

Bezoekers bekeken ook