Sportschool Akdeniz

Sportschool Akdeniz is een Sportschool gelegen aan Nijhoffgaarde 4 in Deventer.

Meer informatie over Sportschool Akdeniz in Deventer

Sportschool Akdeniz is een fitness- en kickboksschool waar iedereen, ongeacht de leeftijd of ervaringsniveau, welkom is. Ze bieden professionele begeleiding door ervaren trainers en zorgen ervoor dat je continu vooruitgang boekt. Met meer dan 40 jaar ervaring en moderne faciliteiten, biedt Akdeniz een gezellige en persoonlijke omgeving waar je op een leuke en effectieve manier kunt werken aan een gezonder en fitter lichaam. Ze hebben ook een kortingsactie voor de zomermaanden, waarbij je drie maanden kunt sporten voor slechts 50,-. Je kunt een proefles plannen om te kijken of Akdeniz de juiste keuze voor jou is.

Wil je weten wat Sportschool Akdeniz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Akdeniz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Akdeniz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Akdeniz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sportschool Akdeniz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Akdeniz

Bezoekers bekeken ook