Anytime Fitness Deventer Vijfhoek

Anytime Fitness Deventer Vijfhoek is een Sportschool gelegen aan Johan Wagenaarlaan 1 in Deventer.

Meer informatie over Anytime Fitness Deventer Vijfhoek in Deventer

Anytime Fitness Deventer-Vijfhoek is een sportschool in Deventer, Overijssel. Ze bieden persoonlijke aandacht en begeleiding aan hun leden. Het personeel is het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de sportschool en ze streven ernaar om hun leden te helpen gezonder te worden. Ze bieden verschillende mogelijkheden, zoals regelmatig bewegen, voedingsbegeleiding, personal training en fysiotherapie. De club is geschikt voor jong en oud en ze hebben een gezellige sfeer. De sportschool is 24/7 geopend en biedt privé douches en kleedkamers. Ze hebben ook live groepslessen en de mogelijkheid om een proefles te volgen. Ze bieden ook personal training aan en hebben een speciale actie waarbij je een maand gratis kunt sporten.

Wil je weten wat Anytime Fitness Deventer Vijfhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness Deventer Vijfhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness Deventer Vijfhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness Deventer Vijfhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Anytime Fitness Deventer Vijfhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness Deventer Vijfhoek

Bezoekers bekeken ook