fit20 Deventer

fit20 Deventer is een Sportschool gelegen aan Gotlandstraat 9a in Deventer.

Meer informatie over fit20 Deventer in Deventer

Fit20 Deventer biedt wekelijkse personal trainingen van 20 minuten, op afspraak en met persoonlijke begeleiding. Er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte en je kunt gewoon in je dagelijkse kleding trainen, omdat je niet transpireert. Er zijn geen kleedruimtes of douches, maar wel een optimaal binnenklimaat. Fit20 nodigt je uit voor een kennismakingstraining. Marion, een klant van fit20, is sterker geworden en heeft geen spierpijn meer. Haar bloeddruk is naar normale waarden gezakt en ze is gestopt met bloeddrukverlagers. Ook Michiel van Haastert, een arts, doet fit20 en waardeert de prettige begeleiding en tijdbesparing. Er zijn meer dan 17.000 klanten bij fit20 en meer dan 1 miljoen trainingen zijn al gegeven. Er zijn 100+ studio's in Nederland en fit20 heeft ook studio's in andere landen. Het laatste nieuws van fit20 Deventer bevat artikelen over het belang van sterke benen, ouder worden en de invloed van fit20 op de hersenen. Het copyright is van Fit20 Franchise BV.

Wil je weten wat fit20 Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar fit20 Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Deventer

Bezoekers bekeken ook