Start bootcamp-beweegroute Diepenveen

Start bootcamp-beweegroute Diepenveen is een Sportschool gelegen aan Schapenzandweg in Diepenveen.

Meer informatie over Start bootcamp-beweegroute Diepenveen in Diepenveen

In Diepenveen zijn er Beweegroutes beschikbaar om mensen aan te moedigen om meer buiten te bewegen. Deze routes kunnen gebruikt worden door fysiotherapeuten, sportclubs en iedereen die geïnteresseerd is. Er zijn geen dure toestellen nodig, want de oefeningen en spellen maken gebruik van bestaande elementen zoals muurtjes en bomen. Er kunnen ook markeringen op de grond worden aangebracht. Om de routes interessanter te maken, kan er een thema toegevoegd worden. De routes kunnen individueel of in groepsverband worden gelopen. De eerste beweegroute is al klaar en er worden nog twee routes gepland voor de komende jaren. Voor meer informatie kan men terecht op de pagina 'routes in Diepenveen'.

Wil je weten wat Start bootcamp-beweegroute Diepenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Start bootcamp-beweegroute Diepenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Start bootcamp-beweegroute Diepenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Start bootcamp-beweegroute Diepenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Start bootcamp-beweegroute Diepenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Start bootcamp-beweegroute Diepenveen

Bezoekers bekeken ook