BigGym Deventer

BigGym Deventer is een Sportschool gelegen aan Piet Van Donkplein 13 in Deventer.

Meer informatie over BigGym Deventer in Deventer

BigGym in Deventer biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder cardio, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel, calisthenics, boxring en kleedkamers. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, waaronder onbeperkt voor 2 personen, onbeperkt voor 1 persoon, daluren, flexibel en speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen voor €8,00. Meer informatie is te vinden op de website of in de BigGym app.

Wil je weten wat BigGym Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BigGym Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Deventer

Bezoekers bekeken ook