NatuurlijkSportief Deventer

NatuurlijkSportief Deventer is een Sportclub gelegen aan Douwelerkolkpad in Deventer.

Meer informatie over NatuurlijkSportief Deventer in Deventer

NatuurlijkSportief is een uniek beweegconcept dat sporten weer leuk en vrij maakt. Buitenspeelbazen Wouter en Sacha nemen je mee naar buiten in de prachtige natuur in en rond Deventer. Bij NatuurlijkSportief ga je de natuur in, ontdek je wat je al kan en daag je jezelf uit met wat je tegenkomt. Er worden groepstrainingen aangeboden op verschillende tijden en locaties. Daarnaast is er een ouder-kind special en is er ook de mogelijkheid voor personal training. NatuurlijkSportief biedt ook training en coaching voor bedrijven en teams. Sacha en Wouter zijn de trainers in Deventer en zijn enthousiast om mensen te laten ervaren hoe leuk en eenvoudig het is om buiten bezig te zijn. Je kunt contact opnemen via de website of telefoonnummer voor meer informatie of om je aan te melden.

Wil je weten wat NatuurlijkSportief Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NatuurlijkSportief Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NatuurlijkSportief Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NatuurlijkSportief Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar NatuurlijkSportief Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NatuurlijkSportief Deventer

Bezoekers bekeken ook