D.B. C. Karro-Deux

D.B. C. Karro-Deux is een Sportclub gelegen aan Sportpark Borgele, Bredenhorst 189 in Deventer.

Meer informatie over D.B. C. Karro-Deux in Deventer

DBC Karro-Deux is een jeu de boules vereniging in Deventer, opgericht in 1980. De vereniging heeft een groot buitenspeelterrein, een overdekte hal met 9 binnenbanen en een moderne sportkantine. De accommodatie is gelegen op een mooie locatie aan de rand van de stad op Sportpark Borgele. Het sportcomplex is grotendeels gerealiseerd door de enthousiaste leden op vrijwillige basis. DBC Karro-Deux is aangesloten bij de NJBB en biedt trainingsavonden, gezelligheidstoernooien en wedstrijden op competitiesniveau aan. Petanque is geschikt voor mensen van alle leeftijden en mensen met een handicap zijn ook welkom. Iedereen wordt uitgenodigd om een keer mee te spelen.

Wil je weten wat D.B. C. Karro-Deux verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D.B. C. Karro-Deux of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D.B. C. Karro-Deux? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.B. C. Karro-Deux het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar D.B. C. Karro-Deux reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D.B. C. Karro-Deux

Bezoekers bekeken ook