Algemene Bathmense Sportvereniging

Algemene Bathmense Sportvereniging is een Sportclub gelegen aan Pr. Margrietlaan 18 in Bathmen.

Meer informatie over Algemene Bathmense Sportvereniging in Bathmen

De Algemene Bathmense Sportvereniging (ABS) is opgericht op 7 augustus 1930 en biedt op dit moment 8 verschillende sporten aan. ABS is een omnisportvereniging waarbij het algemeen bestuur verantwoordelijk is voor de algehele gang van zaken. Elk van de sporttakken heeft zijn eigen bestuur en heeft een grote mate van zelfstandigheid. De vereniging telt ongeveer 1400 leden en de grootte van de sporttakken varieert van ongeveer 12 tot meer dan 600 leden. ABS speelt een belangrijke rol in het bewegen in Bathmen.

Wil je weten wat Algemene Bathmense Sportvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Algemene Bathmense Sportvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Algemene Bathmense Sportvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Algemene Bathmense Sportvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Algemene Bathmense Sportvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Algemene Bathmense Sportvereniging

Bezoekers bekeken ook