Diepenveense Sportclub

Diepenveense Sportclub is een Sportclub gelegen aan Schuurmansweg 20A in Diepenveen.

Meer informatie over Diepenveense Sportclub in Diepenveen

Het clubhuis van de Diepenveense Sportclub, genaamd "De Zunnebargh", heeft het afgelopen jaar een transformatie ondergaan en is energiezuiniger geworden. Er zijn nog geen grote veranderingen in het kantinegedeelte, maar dit zal in de loop van het komende seizoen worden aangepakt. Er is ook nieuw meubilair aangeschaft voor het terras. Dankzij een statiegeldactie bij AH Middeldorp is er een bedrag van € 1426,99 opgehaald voor de renovatie. Dit bedrag is gebruikt voor de aanleg van de tuin aan de voorkant van het clubhuis. Daarnaast is er een verloting georganiseerd waarbij een netto bedrag van ongeveer € 15.600,- is opgehaald. Het geld wordt besteed aan bijvoorbeeld een veranda en zonnepanelen. Op 21 januari is er een officiële opening van het clubhuis en iedereen is welkom. Het clubhuis is nog niet helemaal af, maar wel ver genoeg om te laten zien aan de buitenwereld. Er zijn geen aankomende activiteiten vermeld.

Wil je weten wat Diepenveense Sportclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diepenveense Sportclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diepenveense Sportclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diepenveense Sportclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Diepenveense Sportclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diepenveense Sportclub

Bezoekers bekeken ook