Zwemclub de IJsel Deventer

Zwemclub de IJsel Deventer is een Sportclub gelegen aan Albertus van Leusenweg 55 in Deventer.

Meer informatie over Zwemclub de IJsel Deventer in Deventer

De Deventer Zwem- & Poloclub de IJsel is een actieve vereniging waar je zowel recreatief als in wedstrijdverband kunt zwemmen. Ze bieden diverse zwemsporten aan, waaronder recreatief zwemmen, diploma zwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen, masterzwemmen en synchroonzwemmen. De afdeling REZ verzorgt zwemlessen en trainingen voor masters en studenten. De afdeling waterpolo is gedreven en heeft ballen. Het wedstrijdzwemmen is gericht op plezier en het beste uit jezelf halen. Synchroonzwemmen combineert dans, zwemmen en muziek. Verder bevat de tekst informatie over het clubblad, een contributiewijziging en de inschrijving van de club in het Gulden Boek van Deventer. De contactgegevens van de club worden ook vermeld, evenals de verschillende activiteiten en nuttige links, zoals contributie, wijzigingen en opzeggen, trainingstijden en jaarplanning.

Wil je weten wat Zwemclub de IJsel Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemclub de IJsel Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemclub de IJsel Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemclub de IJsel Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Zwemclub de IJsel Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemclub de IJsel Deventer

Bezoekers bekeken ook