Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging

Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging is een Sportclub gelegen aan Ruysdaelstraat 37 in Deventer.

Meer informatie over Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging in Deventer

De Oost Veluwse Rij- en Jachtvereniging (OVJ) is een vereniging die hoogwaardige indoor en outdoor wedstrijden organiseert voor haar leden. De outdoorwedstrijden vinden plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, waar gestreden wordt om het Bronzen Edelhert. De indoorwedstrijden worden gehouden bij Manege Pothoven in Beemte-Broekland, waar de Bronzen Paarden worden uitgereikt. De OVJ is onderdeel van kringvereniging Noord Veluwe en Flevoland van KNHS Regio Gelderland. Startlijsten en uitslagen zijn te vinden op mijnknhs.nl en startlijsten.nl en actuele berichten en foto's zijn te vinden op de facebookpagina van de vereniging.

Wil je weten wat Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oost-Veluwse Rij- en Jachtvereniging

Bezoekers bekeken ook