Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek"

Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" is een Sportclub gelegen aan Stationsweg in Deventer.

Meer informatie over Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" in Deventer

Dit artikel beschrijft de Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" in Deventer. Deze vereniging biedt zowel competitie als gezelligheid. Ze hebben ongeveer 75 leden en spelen op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Nieuwe spelers kunnen 3 keer gratis meespelen voordat ze beslissen of ze lid willen worden. De vereniging organiseert ook jaarlijks verschillende toernooien waar iedereen aan kan deelnemen. De banen bevinden zich op het complex van SV Colmschate '33 en de contributie bedraagt € 50,00 per jaar. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Gepke ter Hoeven op het telefoonnummer 0570-656011.

Wil je weten wat Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Jeu de Boulesvereniging "De Vijfhoek" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeu de Boulesvereniging “De Vijfhoek”

Bezoekers bekeken ook