Reddingsbrigade Deventer

Reddingsbrigade Deventer is een Sportclub gelegen aan Borgelerdijk 1 in Deventer.

Meer informatie over Reddingsbrigade Deventer in Deventer

Reddingsbrigade Deventer is een vereniging die als doel heeft om verdrinking te voorkomen en te bestrijden. Ze zijn aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland en trainen hun leden in zwem- en vaardighedentechnieken om zowel zichzelf als anderen te kunnen redden. De meeste volwassen leden hebben een diploma Eerste Hulp met AED. De vereniging heeft ongeveer 200 leden en instructeurs die zowel jeugdleden als volwassenen opleiden. Naast reguliere trainingen doen ze ook mee aan reddingswedstrijden en organiseren ze activiteiten en een jaarlijks kamp voor de jeugdleden. Daarnaast bewaken ze verschillende evenementen in en rond Deventer. Vanaf 16 jaar kunnen leden strandwacht worden in Zeeland. De vereniging heeft twee reddingsboten voor evenementen en opleidingen.

Wil je weten wat Reddingsbrigade Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reddingsbrigade Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reddingsbrigade Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reddingsbrigade Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Reddingsbrigade Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reddingsbrigade Deventer

Bezoekers bekeken ook