Sportinstuif 55+

Sportinstuif 55+ is een Sportclub gelegen aan Garderegimentsweg 23 in Schalkhaar.

Meer informatie over Sportinstuif 55+ in Schalkhaar

De Sportinstuif 55+ in Deventer biedt de mogelijkheid voor Deventenaren van 55 jaar en ouder om op hun eigen tempo te sporten. Het doel is om fitter te worden, je prettig te voelen en langer gezond te blijven. Naast het sporten is ook het sociale aspect belangrijk, met de mogelijkheid om bij te praten, humor te delen en gezelligheid te ervaren. De sportactiviteiten vinden twee keer per week plaats onder professionele begeleiding in Sporthal Schalkhaar. Er is geen lidmaatschap vereist, maar er wordt per keer € 3,50 betaald. Iedereen is welkom om gezellig mee te doen.

Wil je weten wat Sportinstuif 55+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportinstuif 55+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportinstuif 55+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportinstuif 55+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sportinstuif 55+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportinstuif 55+

Bezoekers bekeken ook