Atletiekvereniging MarathonPlus

Atletiekvereniging MarathonPlus is een Sportclub gelegen aan Het Laar 257 in Deventer.

Meer informatie over Atletiekvereniging MarathonPlus in Deventer

MarathonPlus is een vereniging opgericht door Eric de Vries en Ed van Beek uit Deventer. De vereniging heeft als doel het promoten van marathon- en ultralopen in Nederland. Het is een landelijk georiënteerde vereniging met meer dan 100 leden uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. MarathonPlus organiseert verschillende evenementen, waaronder de Centennial 50 & 100 km en De Zes Uur van Deventer. De vereniging is ook verantwoordelijk voor de organisatie van De 24 Uur van Deventer, De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur van Deventer. MarathonPlus wil inspelen op de groeiende populariteit van het (ultra)traillopen en biedt ondersteuning aan lopers om hun doelen te bereiken.

Wil je weten wat Atletiekvereniging MarathonPlus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atletiekvereniging MarathonPlus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atletiekvereniging MarathonPlus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atletiekvereniging MarathonPlus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Atletiekvereniging MarathonPlus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atletiekvereniging MarathonPlus

Bezoekers bekeken ook