Volleybalvereniging Avior

Volleybalvereniging Avior is een Sportclub gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Volleybalvereniging Avior in Deventer

In het nieuws wordt vermeld dat er een bezoek is geweest van ABC aan VDR Bouwgroep en dat de Grote Clubactie van start gaat. Er wordt ook gevraagd of jeugdtrainers de volgende keer erbij willen zijn en of er gestemd kan worden op Avior. In de agenda worden verschillende evenementen genoemd, zoals een beginnerscursus voor jeugdtrainers, het 15-jarig jubileum van Yapi Yapo, een afstemmingsoverleg van Avior commissies en een oliebollen toernooi. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan Sponsorkliks, waarbij de club een percentage van het aankoopbedrag ontvangt als vergoeding bij online aankopen via een speciale link. Tot slot wordt er vermeld dat de eerste drie keer meetrainen gratis is voor iedereen die volleybal leuk vindt en geïnteresseerd is om mee te doen.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Avior verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Avior of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Avior? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Avior het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Volleybalvereniging Avior reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Avior

Bezoekers bekeken ook