Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer)

Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) is een Sportclub gelegen aan Keurkampstraat 3a in Deventer.

Meer informatie over Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) in Deventer

De Deventer Scheidsrechtersvereniging en omstreken (DSV) is een actieve vereniging voor scheidsrechters. Het doel van de vereniging is het verstevigen van de onderlinge contacten tussen scheidsrechters en het verhogen van het niveau van de arbitrage. Op de website kan men op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de vereniging, zoals het evenement "Boerenverstand" op 27 september dat als grensverleggend wordt aangekondigd. Daarnaast is er informatie te vinden over verjaardagen van leden en sponsors van de vereniging. Men kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Scheidsrechtersvereniging (COVS Deventer)

Bezoekers bekeken ook