SVOD

SVOD is een Sportclub gelegen aan Wezenland 582 in Deventer.

Meer informatie over SVOD in Deventer

SVOD biedt verschillende niveaus voor wedstrijd turnen, van regionaal tot internationaal. Daarnaast heeft SVOD ook een afdeling Dans waar lessen worden gegeven in jazzdans, zumba en aerobics. Ze willen hun kennis van parkour & freerunning overdragen aan nieuwe beoefenaars. Ritmische gym staat in de lessen centraal en trampoline springers trainen op maandag op grote trampolines. Bij SVOD kan iedereen meedoen, van ouder-peuter gymnastiek tot toestelturnen en 60-plus. Ze bieden ook speciale dans en gymnastiek lessen aan voor sporters met een verstandelijke beperking. De ouder & kind-gym is bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar die samen met hun (groot)ouders willen bewegen.

Wil je weten wat SVOD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVOD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVOD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVOD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar SVOD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVOD

Bezoekers bekeken ook