Tennis & Padel Colmschate

Tennis & Padel Colmschate is een Sportclub gelegen aan Colmschaterstraatweg 7A in Deventer.

Meer informatie over Tennis & Padel Colmschate in Deventer

Tennis & Padel Colmschate is de tennis- en padelclub in Deventer. Ze hebben 7 kunstgras tennisbanen en 2 padelbanen waar leden gebruik van kunnen maken. Naast de mogelijkheid om onbeperkt te spelen, organiseert de club ook verschillende gezellige activiteiten en toernooien, zowel voor tennis als padel. Er is een groot en modern clubhuis met kleedkamers en een eigen bar. Daarnaast heeft TPC een prachtig groen park waar je van kunt genieten. Er worden tosses georganiseerd voor zowel tennis als padel, waar je nieuwe mensen kunt leren kennen en kennis kunt maken met de sport. TPC doet mee aan alle KNLTB-competities en heeft een groot aantal jeugdleden. De club heeft ook trainers die tennis- en padellessen geven. Dankzij sponsoren kan de club blijven spelen, de banen onderhouden en toernooien organiseren. Als je lid wilt worden, kun je contact opnemen met de club.

Wil je weten wat Tennis & Padel Colmschate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis & Padel Colmschate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis & Padel Colmschate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis & Padel Colmschate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tennis & Padel Colmschate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis & Padel Colmschate

Bezoekers bekeken ook