Deventer Schermvereniging

Deventer Schermvereniging is een Sportclub gelegen aan Ganzeboomsweg 5 in Schalkhaar.

Meer informatie over Deventer Schermvereniging in Schalkhaar

Schermen is een sport die geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Bij de Deventer Schermvereniging is er veel mogelijk, of je nu recreatief wilt schermen of aan wedstrijden wilt deelnemen. Je kunt vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles, waarbij de benodigde uitrusting beschikbaar is. Schermen is een olympische sport waarbij je elkaar probeert te raken met floret, degen of sabel. Schermers dragen beschermende kleding om elkaar niet te verwonden. Naast traditioneel schermen is er ook de opkomende discipline van lichtzwaardschermen, die ook bij de Deventer Schermvereniging wordt aangeboden. De lessen vinden plaats op maandagavond op de locatie 't Haarhuus in Schalkhaar. De tarieven voor jeugdleden en senioren zijn respectievelijk €17,50 en €23,50 per maand. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles of direct inschrijven bij de vereniging.

Wil je weten wat Deventer Schermvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Schermvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Schermvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Schermvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Deventer Schermvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Schermvereniging

Bezoekers bekeken ook