Kettlebellsport Deventer

Kettlebellsport Deventer is een Sportclub gelegen aan Zwaluwenburg 4 in Deventer.

Meer informatie over Kettlebellsport Deventer in Deventer

Kettlebellsport Deventer is een sportschool die gespecialiseerd is in kettlebell trainingen. Kettlebellsport is een vorm van krachttraining die oorspronkelijk uit Rusland komt en tegenwoordig populair is in Nederland. Het trainen met een kettlebell zorgt voor verbetering van kracht, snelheid, coördinatie en conditie. Bij Kettlebellsport Deventer kun je twee gratis proeflessen volgen om te ervaren hoe het is om met een kettlebell te trainen. Ze bieden groepslessen aan waarin je samen met anderen traint, maar wel op je eigen niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de open gym momenten zelfstandig te trainen. Ook bieden ze personal training aan om gericht aan je doelen te werken. De sportschool heeft positieve recensies van leden en is gevestigd in Deventer.

Wil je weten wat Kettlebellsport Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kettlebellsport Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kettlebellsport Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kettlebellsport Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kettlebellsport Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kettlebellsport Deventer

Bezoekers bekeken ook