St. Interparochiële Schola Arnhem e.o.

St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. is een Kerk gelegen aan Thomas A. Kempisstraat 15 in Deventer.

Meer informatie over St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. in Deventer

De tekst bevat informatie over een bankrekeningnummer, een website en Latijnse missen in de regio Arnhem. De aanvangstijden van de missen kunnen per viering verschillen. De missen worden georganiseerd door St. Interparochiële Schola Cantorum Arnhem e.o. en de zang wordt verzorgd door de Schola o.l.v. Jan Boogaarts. Het koor is op zoek naar nieuwe leden en geïnteresseerden kunnen contact opnemen.

Wil je weten wat St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Interparochiële Schola Arnhem e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar St. Interparochiële Schola Arnhem e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Interparochiële Schola Arnhem e.o.

Bezoekers bekeken ook