Emmanuel Gemeente

Emmanuel Gemeente is een Kerk gelegen aan Kon. Julianastraat 93 in Deventer.

Meer informatie over Emmanuel Gemeente in Deventer

De Emmanuel Gemeente is een dynamische en inspirerende kerk waar mensen samenkomen om de tegenwoordigheid van Gods Geest te ervaren. De samenkomsten zijn anders dan een traditionele kerkdienst en de muziek wordt live gespeeld door een band. Naast de fijne sfeer en de godservaring, zijn er ook online diensten beschikbaar voor wie niet fysiek aanwezig kan zijn. Daarnaast organiseert de gemeente connectgroepen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en God beter kunnen leren kennen. Er is ook een kennismakingsmodule waarbij mensen kunnen bijdragen aan het werk van de gemeente. Verder wordt er een Healing Fire Conferentie gehouden, waarbij Jezus Christus centraal staat en waar geen toegangsprijs of collecte is. De samenkomsten vinden plaats op zondagochtend om 10.30 uur in Deventer.

Wil je weten wat Emmanuel Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmanuel Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmanuel Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmanuel Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Emmanuel Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmanuel Gemeente

Bezoekers bekeken ook