Titus Brandsmahuis

Titus Brandsmahuis is een Kerk gelegen aan Titus Brandsmaplein 2 in Deventer.

Meer informatie over Titus Brandsmahuis in Deventer

Het Titus Brandsma Huis in Deventer-Colmschate is de kerk voor de Vietnamese parochie in Oost-Nederland. Het huis is bereikbaar voor ziekenzalving en uitvaart via een speciaal telefoonnummer. Het adres van het huis is Titus Brandsmaplein 2, 7423 EM Deventer. Het secretariaat is geopend op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, maar berichten kunnen ook worden ingesproken op de voicemail of per e-mail worden verstuurd. Het huis heeft ook rekeningnummers bij Rabobank en ING Giro. De lokale webmaster is verantwoordelijk voor het plaatsen van informatie en foto's op de website. Het huis is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto of stadsbus. Er worden regelmatig eucharistievieringen gehouden en elke eerste woensdag van de maand is er na de viering gelegenheid tot ontmoeting en een lunch. In het contactgedeelte van de website zijn ook links te vinden naar het laatste nieuws en het archief.

Wil je weten wat Titus Brandsmahuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Titus Brandsmahuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Titus Brandsmahuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Titus Brandsmahuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Titus Brandsmahuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Titus Brandsmahuis

Bezoekers bekeken ook