Leger des Heils

Leger des Heils is een Kerk gelegen aan Rijkmanstraat 26 in Deventer.

Meer informatie over Leger des Heils in Deventer

In deze tekst wordt gesproken over het Korps Zwolle, wat een kerkelijke gemeente is. Naast de zondagse kerkdiensten zijn de deuren van het korps ook doordeweeks geopend voor iedereen. Men kan er terecht voor een kop koffie, een praatje of om samen met anderen te eten. Het korps heeft ook een weekprogramma met verschillende activiteiten, zoals een meditatief gebed, een huiskring en een warme maaltijd. Op zaterdag is er ook een scoutinggroep actief. Meer informatie over de activiteiten kan gevonden worden op de Facebookpagina of de website van het korps. Opmerking: de tekst bevat geen specifieke kalenderdata.

Wil je weten wat Leger des Heils verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leger des Heils of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leger des Heils? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leger des Heils het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Leger des Heils reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leger des Heils

Bezoekers bekeken ook