Ichtuskerk

Ichtuskerk is een Kerk gelegen aan Holterweg 106 in Colmschate.

Meer informatie over Ichtuskerk in Colmschate

De Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar is een levendige geloofsgemeenschap die divers en ruimhartig is in haar geloofsbeleving. De gemeenschap wil een ontmoetingsplaats zijn waar generaties samenkomen en waar mensen inspiratie opdoen voor hun dagelijks leven. In de komende periode zullen verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals een lezing over de kruisweg, samen blokfluiten in de Ichtuskerk en een gespreksgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Verder zal er aandacht worden besteed aan onderwerpen zoals humor in de Bijbel, de God van Abraham, Isaak en Jacob, Lourdes in de Lage Landen, de Psalmen, bijbels culinair koken en eten, vrouwen in de Bijbel, meditatief kijken met Vincent van Gogh en eerlijk handelen.

Wil je weten wat Ichtuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ichtuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ichtuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ichtuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Ichtuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ichtuskerk

Bezoekers bekeken ook