Broederenkerk

Broederenkerk is een Kerk gelegen aan Broederenstraat 18 in Deventer.

Meer informatie over Broederenkerk in Deventer

Het geloofscentrum Broederen Deventer is gevestigd aan de Broederenstraat 18 in Deventer. Het secretariaat is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 uur. Het geloofscentrum beschikt over een parkeergelegenheid en het betalingsverkeer kan worden gedaan via Rabobank of ING. Er is een bereikbaarheidsdienst voor ziekenzalving en uitvaart. Het Eucharistisch Centrum is het centrum waar de eucharistie wordt gevierd op zondagen en kerkelijke hoogfeestdagen. De Parochiekerk Broederen is het Eucharistisch Centrum van de H. Lebuinusparochie Deventer. De kerk is open voor bezoek op vrijdag, zaterdag en tot en met 11 augustus 2022 ook op woensdag en donderdag. De bidkapel is dagelijks geopend. De eucharistie wordt gevierd op zondag om 10:30 uur en op vrijdag om 09:00 uur. Er is ook gelegenheid tot aanbidding van het Allerheiligste op vrijdagochtend om 8:15 uur. Het Cultuurfonds Broederenkerk heeft bijgedragen aan de restauratie van het kerkgebouw en blijft dit ook in de toekomst doen. Er is nieuws op de website, waaronder informatie over geloof, gezinszondagen en aanbidding. Daarnaast is er contactinformatie en een archief te vinden op de website.

Wil je weten wat Broederenkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broederenkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broederenkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broederenkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Broederenkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broederenkerk

Bezoekers bekeken ook