De Oase

De Oase is een Kerk gelegen aan Grevelingenstraat 1 in Deventer.

Meer informatie over De Oase in Deventer

De Oase Deventer is een eigentijdse christelijke gezinskerk die elke zondag om 10 uur kerkdiensten en gebedsbijeenkomsten organiseert. Daarnaast komen mensen doordeweeks samen in kleine groepen bij mensen thuis. De kerk heeft als doel om God te eren en mensen te stimuleren om te groeien in hun relatie met Hem en met elkaar. Iedereen is welkom, ongeacht waar ze staan in het leven. De kerk biedt ook de mogelijkheid om de kerkdiensten live te bekijken via een livestream en de afgelopen vier kerkdiensten terug te kijken. Daarnaast kunnen preken beluisterd worden. Voor kinderen is er opvang in een crèche en een apart programma waarbij de Bijbelse boodschap op creatieve manieren wordt gebracht. Volwassenen kunnen deelnemen aan verschillende kleine groepen waar ze samen uit de Bijbel leren, elkaar bemoedigen en voor elkaar bidden. De kerk is gevestigd op Grevelingenstraat 1 in Deventer.

Wil je weten wat De Oase verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oase of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oase? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oase het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Oase reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oase

Bezoekers bekeken ook