mini boerencamping Campeerd

mini boerencamping Campeerd is een Kampeerterrein gelegen aan Schiphorsterweg 6a in Okkenbroek.

Meer informatie over mini boerencamping Campeerd in Okkenbroek

Campeerd is een kleinschalige camping gelegen in het kleine dorp Okkenbroek. De camping is omringd door natuur en biedt de ideale plek om tot rust te komen, samen met uw hond of paard. Naast de camping ligt Stal Cura, waardoor u uw eigen paard of pony kunt meenemen op vakantie en direct de bossen in kunt rijden. Op het terrein van Campeerd zijn 12 plekken, waarvan 3 volledig ingericht. De camping ligt naast de bossen van landgoed Oostermaet en biedt toegang tot wandel-, fiets- en ruiterroutes. Nationaalpark de Sallandse heuvelrug is ook vlakbij. Naast kamperen kunt u bij Campeerd ook kiezen uit verschillende accommodaties, zoals de Stable Home, Gypsy Home, Bell Experience en Chalet. Het adres van Campeerd is Schiphorsterweg 6, 7435 PB Okkenbroek, Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zuzan Bood via telefoonnummer +31 6 30643569 of e-mailadres info@stalcura.nl.

Wil je weten wat mini boerencamping Campeerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mini boerencamping Campeerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mini boerencamping Campeerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mini boerencamping Campeerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar mini boerencamping Campeerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mini boerencamping Campeerd

Bezoekers bekeken ook