De Hoge Moât

De Hoge Moât is een Kampeerterrein gelegen aan Braakmanssteeg 6A in Bathmen.

Meer informatie over De Hoge Moât in Bathmen

De mini-camping "De Hoge Moât" is gelegen in een rustig landelijk gebied op 4 km afstand van het dorpje Bathmen in de streek Salland, Overijssel. De camping biedt veel ruimte en is aangepast aan de agrarische omgeving. Natuur speelt een belangrijke rol, met uitgestrekte weilanden en een poel op de camping waar kikkers en wilde planten te vinden zijn. Er zijn verschillende activiteiten te doen op en rondom de camping. Daarnaast is er een speciale kampeeraanbieding voor de maanden april en september, waarbij kamperen voor een volle maand slechts €300,- kost.

Wil je weten wat De Hoge Moât verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoge Moât of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoge Moât? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoge Moât het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Hoge Moât reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoge Moât

Bezoekers bekeken ook