Minicamping Ikkinkshof

Minicamping Ikkinkshof is een Kampeerterrein gelegen aan Ikkinksweg 7 in Okkenbroek.

Meer informatie over Minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek

Camping Ikkinkshof is gelegen op de grens van Salland en Twente in Overijssel. De camping biedt ruime plekken met stroom, water en rioolaansluiting, evenals goede sanitaire voorzieningen. Elektrische kachels zijn echter niet toegestaan. De omgeving van de camping is ideaal voor wandel- en fietstochten, met bezienswaardigheden zoals de Sallandse Heuvelrug en de stad Deventer. In 2023 zullen de SVR-beurzen weer plaatsvinden en de camping zal aanwezig zijn op alle vier de beurzen. Camping Ikkinkshof wenst iedereen een gelukkig en gezond 2023 en is geopend vanaf 1 april. Het sanitair is sinds 15 juni weer geopend en de camping is bereikbaar via telefoon en e-mail voor reserveringen en informatie.

Wil je weten wat Minicamping Ikkinkshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Ikkinkshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Ikkinkshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Ikkinkshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Minicamping Ikkinkshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Ikkinkshof

Bezoekers bekeken ook