Camping De Flierweide

Camping De Flierweide is een Kampeerterrein gelegen aan Traasterdijk 16 in Bathmen.

Meer informatie over Camping De Flierweide in Bathmen

De tekst beschrijft de camping "de Flierweide" in Bathmen. De camping is sinds 15 maart weer geopend en biedt ruime comfort staanplaatsen met stroomvoorziening, watertappunten en riolering. Het is gelegen aan de rand van het Traasterbos, op ongeveer 300 meter van het dorp Bathmen. Het gebied rondom de camping biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals fiets- en wandelmogelijkheden in het weidelandschap en het bos. De camping heeft ook een receptie waar bezoekers terecht kunnen. De tekst bevat verder geen specifieke data.

Wil je weten wat Camping De Flierweide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Flierweide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Flierweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Flierweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Camping De Flierweide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Flierweide

Bezoekers bekeken ook