Camping Zuidvelde S.V.R.

Camping Zuidvelde S.V.R. is een Kampeerterrein gelegen aan Randerstraat 3 in Olst.

Meer informatie over Camping Zuidvelde S.V.R. in Olst

Camping Zuidvelde is gelegen in het prachtige Sallandse coulissenlandschap van de provincie Overijssel. De boerderij op het terrein is momenteel in ombouw naar een biologische schapenmelkerij, waar ongeveer 300 schapen worden gehouden en twee keer per dag worden gemolken. De melk wordt gebruikt voor het maken van kaas in de zuivelfabriek. Naast de boerderij is er ook een camping met plaats voor 25 tenten of caravans. Op de camping zijn douches en toiletten aanwezig. Het adres van Camping Zuidvelde is Randerstraat 3, 8121 PM Olst. Voor contact kan er gebeld worden naar +31 (0)570 - 59 13 89 of +31 (0)6 16 01 63 99.

Wil je weten wat Camping Zuidvelde S.V.R. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Zuidvelde S.V.R. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Zuidvelde S.V.R.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Zuidvelde S.V.R. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Camping Zuidvelde S.V.R. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Zuidvelde S.V.R.

Bezoekers bekeken ook