DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer

DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer is een Kampeerterrein gelegen aan Malbergerweg 4A in Schalkhaar.

Meer informatie over DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer in Schalkhaar

De boerderij camping en bed & breakfast "De Kleine Lippe" is gelegen in het Groene Hart van Overijssel, nabij Deventer. De camping heeft 20 plaatsen voor caravans, campers en tenten, en er is ook een pipo-wagen beschikbaar. De camping biedt een wijds uitzicht over landerijen en bossen, waardoor gasten kunnen genieten van rust en natuur. Daarnaast zijn er goede sanitaire voorzieningen, een overdekte fietsenstalling en de mogelijkheid om verse eieren en fruit te verkrijgen. Deventer biedt vele activiteiten, zoals fietsen, wandelen, mountainbiken, evenementen en musea bezoeken. Ook is er een schaatsbaan, subtropisch zwembad en speeltuin in de buurt. De eeuwenoude binnenstad van Deventer heeft diverse restaurants en terrassen, waarvan Restaurant NUNU op loopafstand van de camping is gelegen. Kortom, "De Kleine Lippe" is de ideale plek om te genieten van het platteland van Deventer.

Wil je weten wat DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE KLEINE LIPPE svr camping en groepsaccommodatie Deventer

Bezoekers bekeken ook