Oostermaet, groepskampeer natuurterrein

Oostermaet, groepskampeer natuurterrein is een Kampeerterrein gelegen aan Oerdijk 123a in Okkenbroek.

Meer informatie over Oostermaet, groepskampeer natuurterrein in Okkenbroek

Het GroepsNatuurkampeerterrein Oostermaet is gelegen op Landgoed 't Oostermaet, bij de plaatsen Okkenbroek en Lettele. Het terrein bestaat uit een familieveld en een ruimer veld, met in totaal plaats voor 10 tot 60 personen. Er is een grote kampvuurplaats en een eenvoudige sanitaire voorziening. De kosten voor overnachting zijn € 2,75 per persoon, voor dagbezoek € 1,50 per persoon en toeristenbelasting bedraagt € 0,41. Daarnaast betaalt men € 10,00 per boeking aan Stichting De Groene Koepel. Het terrein is gelegen op een landgoed van 550 ha, met een boskern van 285 ha. Het landgoed heeft een historie in de jacht en er zijn nog twee jachthuizen en rododendronstruiken te bewonderen. Er zijn verschillende beoordelingen van bezoekers die het terrein aanraden vanwege de mooie locatie en de privacy die het biedt.

Wil je weten wat Oostermaet, groepskampeer natuurterrein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oostermaet, groepskampeer natuurterrein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oostermaet, groepskampeer natuurterrein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oostermaet, groepskampeer natuurterrein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Oostermaet, groepskampeer natuurterrein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oostermaet, groepskampeer natuurterrein

Bezoekers bekeken ook