Zwemparadijs De Scheg

Zwemparadijs De Scheg is een Sportcomplex gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Zwemparadijs De Scheg in Deventer

De tekst gaat over de mogelijkheid om online te reserveren voor een bezoek aan Sportbedrijf Deventer. Het reserveren wordt sterk aanbevolen om zeker te zijn van entree. Er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar, zoals een zwembad, ijsbaan en zaalsporten. Er worden ook speciale activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals het jubileum van 30 jaar De Scheg en de mogelijkheid om schaatslessen te volgen. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om op de hoogte te blijven via sociale media en de nieuwsbrief. Tot slot is er informatie te vinden over het versterken van het team en de contactgegevens van Sportbedrijf Deventer.

Wil je weten wat Zwemparadijs De Scheg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemparadijs De Scheg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemparadijs De Scheg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemparadijs De Scheg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Zwemparadijs De Scheg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemparadijs De Scheg

Bezoekers bekeken ook